• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Ürün ve Hizmetler
Site Menüsü
Linkler
Site Haritası
Takvim
İstanbul Jarse Kumaş Alanlar |05322482372|

İstanbul Jarse Kumaş Alanlar 05322482372

Jarse Kumaş Alınır.

“Triko” terimi, örme anlamına gelen Fransızca “tricoter” kelimesinden gelmektedir. Triko, iki iplik sisteminin birbirine geçmesi sonucu oluşan kumaştan farklılık gösteren bir tekstil malzemesidir. Yapısı birbirine bağlı döngülere dayanmaktadır.

Kumaşlarda karşılıklı olarak iç içe geçmiş iplik sistemleri dik yönlerde düzenlenmiştir. Kumaşta dik iplik sistemlerinin bulunması zorunludur. Bu iki iplik alan sistemine çözgü ve atkı adı verilir. Kumaş açıksa, ek bir iplik sistemi vardır.. Trikolarda ise iplikler tamamen farklı bir şekilde iç içe geçmektedir. Örgüleri ilmek şeklindedir. Bu nedenle örme kumaş dayanıklı ve esnek bir malzemedir. Örme işlemi sırasında tekstil iplikleri bükülür ve uzayda karmaşık bir düzenleme kazanır.

Triko yapısı hakkında

Parti Kumaş. Triko yapısından bahsetmişken, döngünün bu yapının ana temel halkası olduğuna dikkat etmek önemlidir. Döngüler çerçevelerden ve bağlantı broşlarından oluşur. Döngüler yatay olarak yerleştirilerek ilmekli sıralar oluşturur. İlmekler, ilmekli direkler oluşturan dikey olarak yerleştirilmiştir. Triko yapısında ilmeklere ek olarak hem düz hem de kavisli temel bağlantılar mevcut olabilir. Bu öğeler, temel bağlantıların geri kalanını bağlamak için tasarlanmıştır. Ayrıca bir yapağı oluşturmaya ve örme kumaşların uzamasını azaltmaya da hizmet edebilirler.

 İstanbul Jarse kumaş alanlar, Jarse kumaş alan, Jarse kumaş alanlar, Jarse kumaş alan yerler, Jarse kumaş alan firmalar, parti Jarse kumaş alanlar, stok Jarse kumaş alanlar, top Jarse kumaş alanlar, parça Jarse kumaş alanlar, Jarse kumaş kim alır, Jarse kumaş kimler alır, Jarse kumaş kime satabilirim, Jarse kumaş alıcıları, satılık Jarse kumaş alanlar, ikinci el Jarse kumaş alanlar, Jarse astar alanlar, Jarse mikro kumaş alanlar, desenli düz baskılı Jarse kumaş alım satım yapılır,
Parti Kumaş

Jarse Alınır. Örme kumaşın her yöne uzayabilirliği, ilmeklerin boyut ve şeklini değiştirme yeteneği gibi teknik bir özellik ile sağlanmaktadır. Bu özellik trikoları diğer tüm kumaşlardan ayırır. Trikoya yumuşaklık kazandıran gevşek ilmek yapısı, diğer şeylerin yanı sıra ona nem ve havanın nüfuz etme kolaylığı gibi özellikler kazandırır.

Triko doğal ipliklerden üretildiği için hem çok rahat hem de son derece hijyeniktir. Triko, özellikle pamuk, yapay malzeme türleriyle olumlu bir şekilde karşılaştırılır. Nemi emer ve neredeyse anında kurur.

Bu malzeme cildin nefes almasını sağlar, bu nedenle sıcakta bile rahattır. Soğuk havalar içeri girdiğinde örme kumaş ortamla aşırı ısı alışverişini engeller. Çok soğuk hissetmiyor. Soğuk havalarda ısıtılmış bir odadaysanız, o zaman en iyi malzeme higroskopiktir. İçinde çok rahat. Örme kumaşın bir diğer artısı da statik elektrik biriktirmemesidir. Antistatik tedavi artık gerekli değildir iplik alanlar.

Örme kumaşların genel özellikleri

Parti Kumaş. Hafif endüstri, son derece zengin bir örme kumaş yelpazesi üretir. Çeşitlilik, hem dokuma tiplerinde hem de finişte, lifli bileşim ve uygulamada, ayrıca fiziksel ve mekanik özelliklerde geniştir. Ayrıca endüstri, çeşitli ağırlıklarda tuvaller üretiyor. En hafif tuvaller 1 metrekare başına 30-35 gram ağırlığındadır. Bu tür tuvaller, ketenlerin zarif bir şekilde bitirilmesi için kullanılır. Metrekare başına 840 grama varan “en ağır” kumaşlar, mont ve şapka üretiminde kullanılmaktadır. Kadın ve çocuk paltoları için suni kürk yapmak için kullanılırlar.

Örme kumaş alanlar üretiminde olduğu gibi triko üretimi de çok daha ucuzdur. Nedeni, örme ekipmanların verimliliğinin çok daha yüksek olması ve üretim teknolojisinin kumaş ve kumaş ürünleri üretimine göre çok daha basit olmasıdır.

Örme kumaşlar, bileşimlerine göre pamuklu, yarı yünlü, tamamen yünlü ve sentetik ve suni liflerden yapılan kesikli kumaşlara ayrılabilir. Uygulama, endüstriyel trikoların sentetik ve suni elyafları son derece verimli bir şekilde kullanabildiğini göstermektedir. Hem saf hem de karışık halde kullanılırlar. Kalite açısından, bu tür liflerden yapılan ürünler genellikle doğal malzemelerden yapılan ürünlerden daha üstündür.

Parti Kumaş. Yapısal olarak, örme kumaşlar çapraz örgülü, çözgülü örme tekli ve çözgülü örme çiftli olmak üzere ikiye ayrılır. Ve görünüşte desenli veya pürüzsüzdürler. Desenli bir kumaş, çok renkli bir örgüyle üretilir, çeşitli örgü türlerini birleştiren ve örme kumaşın gerilme özelliklerini büyük ölçüde azaltan, onlara yeni özellikler veren yapısal etkiler veya çeşitli kombinasyonlar içerebilir. Çeşitli yüzeyler de örme kumaşların karakteristiğidir. Ağartıcı ve sert kumaşlar, fırçalanmış veya baskılı, tek renkli örme kumaşlar arasında ayrım yapın.

Düz boyalı örme kumaşlardan bahsedecek olursak, bunlar daha çok keten üretimi için kullanılmaktadır. Dış giysilerde renkli iplik alan yapılmış kumaşlar kullanılır. Böylece tuvale eşit ve dayanıklı bir renklenme sağlanır.

Stok Kumaş Alan. Örme kumaşlarabaskı yapmak için, ipek kumaşlarla aynı teknoloji kullanılır – fotoğraf filmi baskısı yöntemi.

Jarse Kumaş Alınır. Endüstri, standartlaştırılmış örme kumaşlar üretmektedir. Üretilen her kumaşın düzenlenmesi için Devlet Standardı veya Teknik Koşullar kullanılır. Bu belgeler, kalite göstergelerinin yanı sıra web’deki yakıt ikmali verilerini içerir. İplik geçirme verileri, kumaşın elyaf bileşimi, iplik veya ipliklerin kalınlığı, her bir iplikte uç sayısı, kullanılan örgü makinesinin sınıfı ve türü gibi bilgileri içerir.

Niteliksel göstergeler arasında ilmeklerin uzunluğu, dikey ve yatay yoğunluk göstergeleri, kanvasın ağırlığı, kuvveti, kopma anına kadar gerildiğinde uzama göstergeleri bulunur. Son gösterge, hem dikilen sıraların yönünde hem de dikilen direklerin yönünde hesaplanır. Her bir kanvasın bitirme tipinin yanı sıra kanvasın kullanımına ilişkin öneriler de belirtilmelidir.

Örme kumaşlar ve örme kumaşlar ürünlere ayrılmıştır. Bu makalelerin belirli bir dijital tanımı vardır ve her biri ayrı bir doldurma verisi türüne, tuvalin kalite göstergelerine karşılık gelir.

Örme endüstrisi, giysi yapımında kullanılan kumaşlar üretir. Dış giyim için keten kumaşlar ve kumaşlar olarak alt gruplara ayrılırlar

Triko üretimi


Triko,viskon,spot kumaş,stok kumaş,spot kumaş,likralı saten,likralı krep,örme kumaş,örgü

Triko, sadece kostüm, iç çamaşırı ve elbise yapımında kullanılmayan eşsiz bir malzemedir. Ayrıca çeşitli teknik ürünlerin yanı sıra mobilya ve perde imalatında da kullanılmaktadır. Trikoların plastik, hijyenik ve dekoratif özellikleri çok iyidir.

Trikonun kumaştan farkı nedir?

Stok Kumaş Alan. Temel fark, yapısında yatmaktadır. Örme kumaş, ilikler kullanılarak oluşturulur. Bu onun olağanüstü özelliklerini açıklayan şeydir: yumuşaklık, esneklik ve uzayabilirlik. Kumaşı yapmak için kullanılan iki iplik sistemine çözgü ve atkı adı verilir. Triko tek iplikten yapılır. Kumaştaki iplikler hareketsizdir, sıkıca sabitlenmiştir. Örme kumaş hareketli bir yapıya sahiptir. Böyle bir yapıda iplikler serbestçe hareket edebilir, esneyebilir. Sektör ayrıca düşük esnemeli triko türleri geliştirmiştir.

Çok çeşitli hammaddelerden üretilen örme kumaşlar, kumaşları taklit edebilir. Triko imalatında kullanılan hammaddelerin çoğu sentetik, pamuk, yün ve ipek elyaftır. Kanvasın iyi higroskopik özellikleri bununla sağlanır.

Örme keten kumaşlar çoğunlukla pamuk veya pamuk-lavsan ipliğinden, ayrıca pamuk-polinoz ve pamuk-viskon alanipliğinden yapılmaktadır. Poliamid komplekslerinden viskon, asetat iplikler, iplikler de kullanılır.

Stok Kumaş Alan. Örme kumaşın hangi özelliklerinin gerekli olduğuna ve bu kumaşın hangi amaçla kullanılacağına bağlı olarak ipliğin yapısı ve iplik cinsi seçilir. Üretim yöntemi de seçilir: eğirme veya bükme türü. Pürüzsüz, kayan bir kanvasın üretimi için ince ve düz iplikler kullanılır. Vücudun üzerinde mükemmel bir şekilde süzülürler, bluz ve gömlek yapımında kullanılırlar. Düz olmayan bir yüzey ve daha yüksek bir mukavemet seviyesi ile karakterize edilen daha sert bir kumaş elde etmek için, artan bükümlü iplikler kullanılır.

Trikolarda çok sayıda iplik dokuma türü vardır. Örme kumaşın yüzeyi plastik özelliklerinin yanı sıra farklı olabilir. Farklı tipte ürünler üretmek için farklı tipte örme kumaşlar kullanılmaktadır. Şık ürünler – süveter ve elbiseler – yapmak için desenli ve ajur tuvaller kullanılır. İç giyim ve spor trikolarda pürüzsüz bir kumaş kullanılırve çorap, spor ve vücuda oturan ürünler için elastik ve gerilebilir bir örme kumaş idealdir. Düşük streç kumaşlar dış giyimkesimi için uygundur.

Bazen örme kumaş alan çözülme özelliğine sahip olabilir. Çapraz örgülü bir kumaşı kolayca çözebilir ve uzunlamasına örülmüş bir dokuma ile kumaşlar çok daha zor çözülür. Bazen örme kumaş, nemi iten özel bileşiklerle emprenye edilir. Ayrıca, jarse antiseptik ile emprenye edilmiştir. Bu tür kumaşlar, diğer bazı dış giyim türleri olan ceket ve palto imalatında kullanılmaktadır.

Stok Kumaş Alan. Örme kumaşın dokulu yüzeyini zenginleştirmek için kabartma yapılır. Örme kumaş, suni ipek-polivinil klorür ipliğinden veya pamuk ipliğinden yapılırsa, süet etkisi ile bitirilebilir. Ayrıca örme taban suni kürk üretiminde de kullanılmaktadır. Hem giyimde hem de ayakkabıda, bazı ev eşyalarında en geniş uygulamayı buldu

  
374 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam119
Toplam Ziyaret202772
Duyurular
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
Saat